Search found 7 matches

by GettinOlder
Fri Jun 04, 2021 12:39 pm
Forum: Car Audio
Topic: Zx350 OVL then Steady Green after cap repair
Replies: 5
Views: 929

Re: Zx350 OVL then Steady Green after cap repair

Some of what is written below was mentioned in previous posts above but I decided to start from scratch. The last few months have been a blur so I'm going through the process I went through as I write it. So, after many testing and determination, this ZX350v1 has a new life! I purchased this amp onl...
by GettinOlder
Wed May 05, 2021 6:07 pm
Forum: Car Audio
Topic: Zx350 OVL then Steady Green after cap repair
Replies: 5
Views: 929

Re: Zx350 OVL then Steady Green after cap repair

So all is good in the world now. Finally. With the help of Jason and my numerous questions (and he answered everyone!). So my amp had a few bad resistors in the right channel. No blown drivers but one fused resistors was shot and another couple burned to a crisp. I replaced them and my amp is better...
by GettinOlder
Fri Apr 09, 2021 4:31 am
Forum: Car Audio
Topic: Zx350 OVL then Steady Green after cap repair
Replies: 5
Views: 929

Re: Zx350 OVL then Steady Green after cap repair

So I have been doing a lot on this amp and keep finding little issues. I have also visited another forum on fb and learning a lot. So far I have pulled both bass boost and gain pots, opened them up, cleaned them up with deoxit and made major improvements. Then ended up breaking the ribbon cable sold...
by GettinOlder
Mon Apr 05, 2021 3:25 pm
Forum: Car Audio
Topic: Zx350 OVL then Steady Green after cap repair
Replies: 5
Views: 929

Zx350 OVL then Steady Green after cap repair

Ok, so I replaced the power caps and rail caps. I think everything went well but I energized the amp and the the OVL turns on for a second, the fan stops and then powers up again and get the green light. It stays lit and fan runs. This is with no speaker connected. So I then connected a speaker on o...
by GettinOlder
Mon Apr 05, 2021 1:18 pm
Forum: How-To/FAQ
Topic: Leaking capacitor tutorial update
Replies: 64
Views: 45817

Re: Leaking capacitor tutorial update

Ok, so I replaced the power caps and rail caps. I think everything went well but I energized the amp and the the OVL turns on for a second, the fan stops and then powers up again and get the green light. It stays lit and fan runs. So I then connected a speaker on one channel (left) and no sound. (On...
by GettinOlder
Wed Mar 31, 2021 3:49 am
Forum: How-To/FAQ
Topic: Leaking capacitor tutorial update
Replies: 64
Views: 45817

Re: Leaking capacitor tutorial update

Thanks ttocs. But as for the rail caps. Should I replace them with the same value or upgrade with a higher value? Anyone have a link for the digikey or mouser rail caps they used for a ZX 350, 450 amp? Also, did anyone replace the plexi windows on the side?
by GettinOlder
Tue Mar 30, 2021 4:30 am
Forum: How-To/FAQ
Topic: Leaking capacitor tutorial update
Replies: 64
Views: 45817

Re: Leaking capacitor tutorial update

Hi Guys/Gals, I'm new to the site and have been a car audio enthusiast for years. I used to have a Phoenix M50 and M25 in the late 90's and sold them with my mustang. Here I am as a family man and I just got a ZX350. I purchased off someone online and it was stored for 20 years wrapped up in a close...